OPENINGSTIJDEN


Ma gesloten
Di    9.30 - 18.00
Wo  9.30 - 18.00
Do   9.30 - 21.00
Vr    9.30 - 18.00
Za   9.30 - 17.00


ADRESGEGEVENS


Beautycenter
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk
Vrij parkeren

ROUTEBESCHRIJVING
Woordenlijst
Door het gebruik van Teosyal / Botox vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaiepootjes en horizontale voorhoofd rimpels, locatie Rijswijk, naast Den Haag

Teosyal rimpelfiller | Voorhoofd rimpels | Fronsrimpel | Kraaienpootjes

Teosyal is een biologisch afbreekbare rimpelfiller op basis van hyaluronzuur. Vanwege deze eigenschappen kan het geen allergie veroorzaken en wordt het product gekenmerkt door een volledige veiligheid.


Resultaat van Teosyal rimpelfiller

Teosyal rimpelfiller geeft een natuurlijk resultaat. Het effect blijft meestal 9 maanden aanwezig. Daarna is het mogelijk om zonder problemen opnieuw een behandeling met Teosyal rimpelfiller te ondergaan.


Voor de behandeling van Teosyal rimpelfiller

Mocht u enkele dagen voor de behandeling om een of andere reden een pijnstiller willen gebruiken, dan raden wij u aan om alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers verhogen zo het risico op een forse blauwe plek omdat die het bloed wat dunner maken.


Nabehandeling Teosyal injectable rimpelfiller

De eerste dagen na de behandeling met Teosyal dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het gebied dat behandeld is. U mag meteen na de behandeling in de zon. Eventuele blauwe plekjes kunt u het beste insmeren met een hoge beschermingsfactor. Dit om te voorkomen dat onder invloed van de zon (tijdelijke) pigmentvlekjes ontstaan.PRIJSLIJST TEOSYAL INJECTABLE RIMPELFILLER


TEOSYAL
Wangen € 375,-
Neuslippenplooi € 375,-
Jukbeen € 375,-
Kaaklijn € 375,-
Gebied rond de mond € 375,-
 
Nieuwsbrief