OPENINGSTIJDEN


Ma gesloten
Di    9.30 - 18.00
Wo  9.30 - 18.00
Do   9.30 - 21.00
Vr    9.30 - 18.00
Za   9.30 - 17.00


ADRESGEGEVENS


Beautycenter
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk
Vrij parkeren

ROUTEBESCHRIJVING
Woordenlijst
Door het gebruik van Botox / Sculptra vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaiepootjes en horizontale voorhoofd rimpels, locatie Rijswijk, naast Den Haag

Sculptra rimpelfiller New-Fill

Door het verstrijken van de tijd verliest uw gezicht haar volle, stevige en jeugdige uitstraling. Collageen, elasticiteit en vetweefsel verdwijnen geleidelijk, waardoor de huid verslapt. Het gevolg is het ontstaan van rimpels, groeven in de huid.


Sculptra rimpel filler?

Sculptra rimpelfiller is een niet-permanente, injecteerbare filler van polymelkzuur die de productie van lichaamseigen collageen stimuleert.


Resultaat van Sculptra rimpelfiller

Een behandeling met Sculptra rimpelfiller geeft een voller, gladder, jeugdiger en natuurlijk ogende uitstraling met aanzienlijk minder lijnen, groeven, rimpels of plooien.


Voor de behandeling met Sculptra rimpelfiller

Mocht u enkele dagen voor de behandeling om een of andere reden een pijnstiller dienen te gebruiken, dan wordt aangeraden paracetamol te gebruiken. Deze verdund het bloed niet waardoor het risico op een forse blauwe plek verminderd.


Nabehandeling Sculptra rimpelfiller

De eerste dagen na de behandeling dient u geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied. Eventuele blauwe plekjes kunt u insmeren met een hoge beschermingsfactor, om het risico van (tijdelijke) pigmentvlekjes te vermijden.PRIJSLIJST FILLER SCULPTRA


SCULPTRA
Bovenste helft gelaat (slapen, jukbeen, wangen) € 600,-
Onderste helft gelaat (neuslippenplooi, kaaklijn, lachrimpel, mondhoeken) € 600,-
Combinatie beh. van een bepaald gebied, voor substantieel aanmaak van collageen € 600,-
 
Nieuwsbrief