OPENINGSTIJDEN


Ma gesloten
Di    9.30 - 18.00
Wo  9.30 - 18.00
Do   9.30 - 21.00
Vr    9.30 - 18.00
Za   9.30 - 17.00


ADRESGEGEVENS


Beautycenter
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk
Vrij parkeren

ROUTEBESCHRIJVING
Woordenlijst
Door het gebruik van Botox / Radiesse vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaiepootjes en horizontale voorhoofd rimpels, locatie Rijswijk, naast Den Haag

Radiesse rimpelfiller

Voor het corrigeren van de tekenen van ouder worden en het vormen van natuurlijke contouren in het gezicht zonder chirurgische ingrepen is de Radiesse filler ideaal.


Wat is Radiesse filler

Radiesse is een filler die gebruik maakt van microsfeertechnologie op basis van calcium. Het geeft een zacht, natuurlijk resultaat wat onmiddellijk zichtbaar is en ongeveer een jaar of langer aanhoudt.


Werking Radiesse filler

Radiesse filler stimuleert de aanmaak van collageen, corrigeert uw gelaatstrekken direct en maakt ze gladder.

De microsferen van Radiesse, worden langzaam afgebroken tot calcium- en fosfaationen. Deze worden veilig door lichaamseigen processen gemetaboliseerd.


Voor de behandeling

Wanneer u om een of andere reden een pijnstiller nodig heeft voor aanvang van de behandeling, dan raden wij aan alleen paracetamol te gebruiken. Andere pijnstillers verhogen het risico op een forse blauwe plek, omdat die het bloed wat dunner maken.


Na de behandeling

U dient geen intensieve druk uit te oefenen op het behandelde gebied voor de eerste drie dagen. Na de behandeling kunt u gewoon de zon in. Wel wordt aangeraden eventuele blauwe plekjes in te smeren met een hoge beschermingsfactor, omdat dit anders (tijdelijke) pigmentvlekjes kunnen worden.


Fronsrimpels

nstillers vemaken.


Botox

PRIJSLIJST RADIESSE INJECTABLE


RADIESSE
Radiesse per 1,3 ml € 575,-
Wangen € 575,-
Neuslippenplooi € 575,-
Jukbeen € 575,-
Kaaklijn € 575,-
Handen v.a. € 995,-
 
Nieuwsbrief