OPENINGSTIJDEN


Ma gesloten
Di    9.30 - 18.00
Wo  9.30 - 18.00
Do   9.30 - 21.00
Vr    9.30 - 18.00
Za   9.30 - 17.00


ADRESGEGEVENS


Beautycenter
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk
Vrij parkeren

ROUTEBESCHRIJVING
Woordenlijst
Fronsrimpels, kraaienpootjes, voorhoofdrimpels vermindering

Liquid facelift | Injectables | Hyaluronzuur | Restylane | Teosyal | Sculptra | Radiesse | Botox

Om een jeugdige uitstraling te bereiken moeten de contouren van het gezicht in verhouding zijn. Het is dan ook vaak niet voldoende om enkel die ene rimpel te vullen met hyaluronzuur omdat het om het totale beeld van het gelaat gaat.

Bij een liquid facelift behandeling worden verschillende locaties van het gelaat behandeld. Dit kan met botox in combinatie met verschillende biologisch afbreekbare injectables.

Liquid facelift is een unieke niet-operatieve injectable behandeling. Het volume en de jeugdigheid wordt met deze behandeling weer teruggebracht. Het is op dit moment de meest succesvolle niet operatieve behandeling, indien de tekenen van de tijd enigszins zichtbaar worden of zijn.


De behandeling

Herstel van contour en volume van de om een jeugdige uitstraling te bereiken. Hiervoor kunnen injectables fillers worden gebruikt zoals Botox, Hyaluronzuur, Restylane, Teosyal, Sculptra.

Liquid facelift (vloeibare facelift) is een unieke niet-operatieve injectable behandeling waarmee het volume en de jeugdigheid in het gelaat weer teruggebracht wordt.


Liquid facelift vs. klassieke facelift

- Geen narcose

- Direct resultaat

- Korte hersteltijd

- Geen littekens

- Natuurlijke uitstraling blijft behouden


Kosten liquid facelift

Afhankelijk van het totaal te behandelende oppervlak en aantal gebruikte injectables kunnen de kosten tussen € 650,- en €1250,- bedragen. Aan de hand van uw wensen kan tijdens een kosteloos consult een stappenplan worden gemaakt en een exacte indicatie van de kosten worden gegeven.

Het resultaat van een liquid faceliftbehandeling houdt ruim een jaar aan. Een opfris behandeling is meestal goedkoper omdat doorgaans minder vulmiddel hoeft te worden gebruikt.
PRIJSLIJST


LIQUID FACELIFT
Prijs v.a. € 650,-
 
Radiesse per 1,3 ml € 575,-
Wangen € 575,-
Neuslippenplooi € 575,-
Jukbeen € 575,-
Kaaklijn € 575,-
Handen v.a. € 995,-
 
Nieuwsbrief