OPENINGSTIJDEN


Ma gesloten
Di    9.30 - 18.00
Wo  9.30 - 18.00
Do   9.30 - 21.00
Vr    9.30 - 18.00
Za   9.30 - 17.00


ADRESGEGEVENS


Beautycenter
Visseringlaan 20 B
2288 ER Rijswijk
Vrij parkeren

ROUTEBESCHRIJVING
Woordenlijst
Door het gebruik van Botox vervagen of verdwijnen ontsierende fronsrimpels, kraaiepootjes en horizontale voorhoofd rimpels, locatie Rijswijk, naast Den Haag

Botox kraaienpootjes | Botox voorhoofdrimpels | Botox fronsrimpels

Door de expressie van gezichtspieren ontstaan veel rimpels in het gelaat zoals fronsrimpel, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes. Door het injecteren van Botox in bepaalde spieren, kunnen deze tijdelijk niet meer samentrekken omdat de neuro-musculaire zenuwuiteinden worden geblokkeerd. Het effect hiervan is het vervagen of verdwijnen van ontsierende fronsrimpels, kraaienpootjes en horizontale voorhoofdrimpels.

Het effect van de botoxbehandeling treedt al enkele dagen in na de behandeling, maar het optimale effect ontstaat na ongeveer 2 weken na het injecteren.

De mate waarin voorhoofdrimpels, fronsrimpel of kraaienpootjes vervlakken is afhankelijk van de diepte van de rimpel.

Bij een matige aanwezigheid zal de rimpel vrijwel volledig verdwijnen. Diepere groeven verdwijnen echter niet geheel verdwijnen. Het is mogelijk deze daarna te behandelen met injectables zoals Teosyal, Radiesse of Sculptra. Ook is het mogelijk de overgebleven rimpels te behandelen met een liquid facelift.

Botox blijft ongeveer 3 maanden werkzaam omdat het lichaam ondertussen nieuwe kleine zenuwuiteinden aanmaakt. Indien men zich vaker na elkaar laat behandelen met botox, blijft het resultaat langer werkzaam.


Botox oksels

Transpiratie is nodig voor het op peil houden van de lichaamstemperatuur. Helaas kan overmatige transpiratie een negatieve invloed hebben op het sociale leven. Door het blokkeren van de prikkeloverdracht van desbetreffend zweetklieren, stopt het zweten van oksels, handen of het voorhoofd vrijwel geheel.


Migraine

Het is aangetoond dat Botox een effectief middel is om hoofdpijnvormen veroorzaakt door verhoogde spierspanning te behandelen. Door het verzwakken van de spierspanning die verantwoordelijk zijn voor de migraine klachten, wordt een duidelijke verbetering bewerkstelligd. De werkingsduur is ongeveer 3 maanden. Dit kan echter per persoon verschillen.


Voor de behandeling

Het wordt aangeraden om geen andere pijnstillers dan paracetemol te gebruiken enkele dagen voor de botoxbehandeling. Dit omdat andere pijnstillers het bloed wat dunner maken en waardoor de kans groter is op het ontstaan van een forse blauwe plek.


Na de behandeling

Het wordt afgeraden de eerste 2 tot 4 uur na de ingreep " Niet voorover te bukken of te gaan liggen." U dient de behandelde spieren wel actief en veel aan te spannen, bijv. veel fronsen, wenkbrauwen optrekken of samen knijpen van de ogen. De werkingsduur van de botoxbehandeling wordt hierdoor langer.

Op het behandelde gebied dient u de eerste dagen geen intensieve druk uit te oefenen. U mag meteen na de behandeling de zon in. Eventuele blauwe plekjes kunt u het beste insmeren met een hoge beschermingsfactor. Onder invloed van de zon kunnen anders (tijdelijke) pigmentvlekjes ontstaan


Contra indicaties

Er wordt niet behandelt bij:

- Allergie voor Botox;

- Gebruik van spierverslappers;

- Spierziekten;

- Gebruik van antibiotica;

- Zwangerschap of borstvoeding;

- Sommige ziektes van het zenuwstelsel;


Behandelend arts

Alle Botox behandeling en Liquid Facelift injectables worden uitgevoerd door drs. R. Ernsting, een zeer deskundig cosmetisch arts, lid Ned. Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde NVCG.Voorhoofd rimpels, fronsrimpel en kraaienpootjes behandelingPRIJSLIJST


Botox
Frons € 135,-
Voorhoofd € 135,-
Kraaiepootjes € 135,-
Kin € 135,-
Oksels € 550,-
Handen € 550,-
 
Nieuwsbrief